WWOOF@Eastcoast

Ik woon in de bergen in het bos en aan het strand.
Alle 3?! Jep, alle 3 is waar.. Ik ben hier in het Eastcoast paradijs!
Vorige week ben ik met de boot naar het Zuider Eiland vertrokken, om hier in Punakaiki te gaan WWOOF'en.
En wel hier , >> http://www.tenikauretreat.co.nz/ <<
Niet verkeerd he....? Nee dat dacht ik dus ook! Ik woon samen met 2 hele aardige jongens in een heel gezellig huisje met een haardvuur en een geweldig keukentje met alles wat je maar kunt bedenken.
We werken maar 4 uurtjes per dag (brood bakken/schilderen/tuinieren/schoonmaken) en daarna zijn we alweer vrij. Er is hier geen Tv en internet kost een foruin, dus we 'savonds zitten we lekker bij het vuurtje en we spelen 100derden kaartspelletjes. Terug naar die goede oude tijd dus!..
Over mijn huisgenootjes:
Damien komt uit Frankrijk en Collin uit Schotland.
Damien is een goochelaar thuis, ja heel leuk en interessant, dat was wat ik eerst dacht, maar inmiddels heb ik het gevoel dat ik naar een gekkenhuis moet.. Wat hij allemaal wel niet achter mijn oor vandaan tovert, en de duizenden kaarten die ik trek en die hij raad, en nou je kunt het zo gek niet bedenken of hij weet wel weer een truc. Dan komtie dan ook huppelent aan en zegt: Tanneee! Trek een kaart!.. Nou nee dankje vriendelijk.. Ik snap echt niet hoe hij het doet en ik blijf er de hele tijd over nadenken dus ik heb echt het gevoel dat ik gek word als hij weer iets weg tovert. Maar stiekem ben ik wel heel erg onder de indruk. Helaas is dat vak zwaar beroepsgeheim, dus hoe veel ik ook op de grond rol, op mijn knieeen smeek of met traan oogjes naar hem staar, hij verklapt niks..
Collin is heel erg goed in jongleren. 3 balletjes, 6 balletjes, vooruit achteruit onder zijn benen door, hoog in de lucht, het gebeurt allemaal. Eigenlijk heb ik hier dan toch een beetje Oerol!.. :) Gelukkig!
Allemaal heel gezellig, er is alleen 1 klein irritatie puntje..
Ze staan meestal eerder op als ik, en als ik dan eindelijk wakker ben, en slaperig naar beneden kom strompelen, dan staat er OF hyperactieve up tempo Franse accordion muziek op, of de snerpende tonen van de Schotse Doedelzak galmen door de kamer. Geloof me, dat wil je niet in de vroege ochtend.
Na dat een week aangehoort te hebben is het genoeg. Ik heb besloten: Vanavond Hutspot! En morgen ochtend zal Herman van Veen door de kamer zingen! Of Boudewijn de Groot! Of misschien nog wel beter, even flink luid: De Spotrockers!
Kijken wat ze daar van vinden..

Veel liefs,
Voor degenen die naar Oerol gaan: Geniet ervan!! Heb plezier voor 2! Dan ben ik er toch een beetje bij!
En de mensen met de laatste school/werk weekjes, succes!!

Anne-Loes

Jeetje wat is het daar mooi :O:O.. Daar dromen wij alleen maar van:)..
Gelukkig wordt het weer hier NL ook wat beter, mocht ook wel eens, dus wij beginnen nu pas met ons kleurtje kweken.

Doe iedereen daar de groeten:P

Liefs! X

Wouter

Wauw wat een mooie accomodaties:D super:D

En ik ga wel naar Oerol;) dus zal ff aan je denken;)
Is het ondertussen al goed winter? of valt het daar mee tussen de bergen??

Veel plezier met je schot en fransoos:P

Groetjes x Wouter

hes

Be-a-u... ;) ~

Maikel

..Jeetje, wat een mooie omgeving daaro! En 4 uurtjes per dag werken? De rest ontspannen? In dat gebied?...Jaloersheidsmeter stijgt 60%!:P

Veel plezier daar en succes met de franse toverman en de schotse ballenvent;)

Groet,
Maikel

Tineke

zo'n privé oerolletje heeft ook wel wat bedenk ik in mijn/jou
roefje in een overvolle haven
maar zullen we afspreken volgend jaar gewoon weer Oerol op Terschelling!!!!