HET John Mayer avontuur

Whhieehoee wat een avond.
Cool

Het heeft nog maar 3 keer geregent in de 2 maanden dat ik hier ben, waarvan de 3e keer de avond van het optreden van John Mayer. En dan bedoel ik niet een beetje regen, dan bedoel ik KEIHARDE regen..
Als Backpacker ga je geen taxi bestellen, dat hoort niet.
Dus, ik pak de o zo praktische knalgroene poncho die mijn moeder me heeft gegeven, trek mijn slippers aan, (schoenen dragen had toch geen zin) John Mayer op mijn I pod en hupaa opweg naar de TSB Arena! Ik zag er echt uit als een groene hobbit.. Maar ik kon de hele wereld al aan! Eenmaal bij de Arena schoot ik nog even in de stress, omdat ik de poncho echt niet meer uit kreeg, en jongens, als je eindelijk naar het concert gaat waar je je zo lang op verheugd hebt, geloof me, dan wil je niet in een knalgroene poncho tussen het publiek zitten. Dan zou mijn hele plan om John mee naar het hostel te krijgen mislukken. Maar uiteindelijk is het goed gekomen (met de poncho). Op naar mijn zitplaats!..
Ik zat bijna VOORAAN! Ik schat zo'n 7 meter van het podium..! Eerst kwam er een hele leuke band uit Nieuw Zeeland. http://www.myspace.com/lisacrawleymusic
Er kwam een heel aardig Ozzie (Australisch) koppel links van me zitten. We begonnen te praten en ze hadden een zoon (35 jaar ongeveer) die een extra ticket had gekocht voor een eventuele date die mee zou willen, maar niemand wilde. (Hoe kan dat nou!?) Maar dus heeft hij ''maar'' zijn ouders meegenomen, en degene die ik gestrikt had om mee te komen moest wegens familie omstandigheden terug naar Amerika. Dus we zaten in hetzelfde schuitje. Overigens: Het was nog steeds NIET uiverkocht, en ik had 2 plekken naast me vrij!.. Ik ga het er even inwrijven jongens: Gemiste kans!
Maar na lang wachten kwam John dan eindelijk, en ik ergerde me gelijk al aan het stomme gegil van al die meisjes. Maar gelukkig zong John net ietsjes harder dan dat zij gilden, (ik ben overigins bijna doof nu) maar het was tof. Ik bedacht me tijdens het liedje: Daughters, ineens dat dat het 2e liedje was dat ik bij gitaarles leerde, (14 jaar) en dat ik dat toen maar een stom liedje vond, en dat ik toen NOOIT had kunnen bedenken dat ik 4 jaar later aan de andere kant van de wereld dat liedje live zou horen!
Er stonden maarliefst 21 gitaren op het podium.. Jah joh, toe maar. 3 Giraristen, ieder 7 gitaren.. Moet kunnen..
Na de show vroegen de Ozzies of ik mee wilde koffie drinken ergens, prima! Zo grappig, het waren super gezellige ouders, vooral de vrouw was heel grappig en ze vertelde allerlei genante dingen over familie vakanties en blunders, en ondertussen zei de 35 jarige zoon de hele tijd ''mumm, shhh.. that is embarrasing!''
Maargoed, terug naar de koffie, alles was dicht, dus ze namen me mee naar een hotel. Als backpacker die alleen maar rommelige hostels kent keek ik mijn ogen uit. Allemaal nette schoon uitziende beschaafte mensen! Maar dus we gingen gezellig verder babbelen, totdat ik ineens een bekent gezicht zag, heey!.. Das de drummer van John Mayer!... En heey!.. Dat zijn de zangeressen van John Mayer!.. Heeyyyy de gitaristen!..

Potsiejan3dubbeltjes nog aan toe! DAAR IS JOHN MAYER!

En ja hoor, meneertje meijer komt het hotel binnen waggelen. Eerlijk is eerlijk, ik ga het niet mooier maken dan het was.. Hij zag er ontzettend slecht uit.. Hij was ontzettend bleek, enorme wallen, en zag eruit alsof hij net een uur boven de wc had gehangen,.. Zijn humeur was ook niet al te best.
Maar desalniettemin kwam hij het tafeltje naast ons zitten! :)

Ik wilde hem niet lastig vallen, heb geprobeert zo normaal mogelijk te doen, niet te kijken (alleen heel stiekem), geen fotos te maken en niet te gillen. Dus sorry jongens ik heb geen bewijs, jullie moeten me maar geloven!..

Daarna stonden de Ozzies erop om me thuis te brengen, dus huppaa in hun hippie busje, opweg naar het Hostel.
Echt super gezellig en een super avontuurlijke avond!

Veel liefs,

Tanne

Tine Marije

Neeeeeeeee ik geloof je niet!!!:O
Nou oké ik geloof je, omdat jij het bent.
Maar OMG dat is zo fantastic vet!
Lekker loungen met John Mayor!

Iris

WOOOOOTJE!!!! Tanne, wat geweldig! Echt, echt, echt geweldig... Ik weet niet wat ik moet zeggen, haha.

hes~

Woah, hoe vet is dat! écht weer een situatie voor mevrouwtje..;) Hahaha, wat zul jij je in hebben moeten houden. Ik zie je al zitten (= hihihi~

Shawn

Hier in Nederland valt zulke bekendheid ook te halen. http://www.smacktheapple.nl/

Hele normale jongens gebleven overigens.

Jelle

Dat heb je nooit gezegd van Daughters!
:P

LLuna'tje

Woo Tannie!! :D

Wat ontzettend vet om te lezen dat je zowat bij hem op schoot zat, hihi! :p
Jammer alleen dat het regende, lief hobbitje van me :)

-Xx Knuffel!

maire

yoo tanne! te gekke berichtjes en avonturen! keep it up en blijf genieten!!! (ik ben jalooooeeeersss!)

Tanja

Hey Tanne,

wat een geweldig verhaal. Nog heel erg veel plezier. Ik mis het Backpack leven al ontzettend.

X x x

Wyno

Hey Tanne! nou volgens mij ga je lekker daar.
Ik was nog bij je in de buurt. Dat wil zeggen dichter bij australie dan bij Nederland. Ik had je wel verteld over dat tripje naar Brunei geloof ik en dat is inmiddels achter de rug.
Lekker warm daar. 30+ en hele hoge luchtvochtigheid, dus dat kwam wel aan. veel zweten en drinken.
Alcohol was er verboden maar via de shell mensen wel wat drank gekregen en op het feest waar we speelden was er ook genoeg. op de terugreis Singapore nog eventjes in geweest. ook leuk.

Nu weer thuis. Zaterdag heben we CD-presentatie van m'n band in Groningen... en meer van die dingen.

Nu weer thuis en al uit ge-jetlagd geloof ik.

Bagels draait nog steeds zonder je, maar een stuk minder natuurlijk ;-) en wel jammer dat ik je nu niet tegenkom daar.

nou dat dus allemaal in een klein notendopje.

Weet eigenlijk niet waarom ik je dit allemaal schrijf, maar ga er vanuit dat je het wel prettig vind om wat up-north te horen.

Plezier down-under.

X